Schoonheids-

behandelingen

Onze schoonheidsbehandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van uw huidconditie en huidbehoeftes. Door middel van het SkinFitnessPlan maken wij samen met u een plan om uw doelen te bereiken. 

ProSkin

De ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die wilt kennis maken met Dermalogica. In deze behandeling kunnen wij zone gericht en doeltreffend te werk gaan. 

Onze ProSkin behandelingen zijn ook perfect voor een ieder die zijn of haar huidconditie wilt verbeteren. Jong of oud, een lichte of een donkere huid, voor iedere huid wordt de ProSkin behandeling op maat gemaakt. 


ProSkin Expert Active

Bent u opzoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? Dan raden wij de ProSkin Expert Active behandeling aan. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de meest krachtigste ingrediĆ«nten uit de Ion Active lijn inclusief de Pro Power Peel. 

In de behandeling wordt er onder andere gewerkt aan huidveroudering, fijne lijntjes en hyperpigmentatie. 

Beauty Treatments

Wij bieden verschillende Beauty Treatments aan zoals het epileren en shapen van de wenkbrauwen evenals het verven van de wenkbrauwen. Hiermee creƫert u een vollere en strakkere wenkbrauw, een intense zwarte kleur, kleurt te wimpers waardoor deze langer en voller lijken. Benieuwd wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.