Wimperextensions

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit wimperextensions en gebruiken daarom Perfect Eyelash. De wimperextensions worden één voor één bevestigd met onzichtbaar bevestigingsmateriaal op de eigen wimperhaartjes. Gemiddeld zijn dit er 80 tot 120 per oog. Afhankelijk van het aantal eigen wimperharen wordt er exact hetzelfde aantal extensions geplaatst, de hoeveelheid wimpers is verschillend per persoon. 

Uw eigen wimperharen hebben een groeicycles van gemiddeld 8 weken, waarbij de wimperextensions op een natuurlijke manier mee uit vallen. Dit zijn dus omgerekend ongeveer 2 á 3 extensions per dag die u verliest. Wij adviseren daarom voor het beste resultaat en voor de gezondheid van de wimpers een refill behandeling binnen 2 tot 4 weken.

Lash Volume Lift

Bij de Lash Volume Lift behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over de pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Er zijn verschillende maten pads waardoor deze behandeling dus geschikt is voor zowel lange als korte wimpers.

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers vanaf de haarwortel prachtig gekruld. De wimpers lijken langer, voller en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer u de behandeling combineert met het verven van de wimpers (tinted) kunt u zelfs de mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken en groeit geleidelijk uit. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u gaat douchen, zwemmen of sporten - de Lash Volume Lift is tegen alles bestand!