Tarieven behandelingen

Van gepersonaliseerde Dermalogica behandelingen, wimperextensions die je een prachtige open blik geven tot perfect verzorgde voeten met CND Shellac, het liften van de wimpers en een SkinFitnessPlan op maat. Schoonheidssalon Blush heeft het allemaal! 


Wij bieden u een ruime keus aan behandelingen. Zowel huidverbetering als ontspanning. De behandelingen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en doelen. Mocht u interesse hebben of vragen hebben over een behandeling kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.

Schoonheids-

behandelingen


FaceMapping huidanalyse | Gratis

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken.

FaceFit |  10,-
FaceFit is Dermalogica's 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid.

ProSkin 30 |  29,-
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Hierbij ligt de focus  op een intensieve reiniging van de huid.

ProSkin 60 |  59,-
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, resultaat en ontspanning. Door middel van de Face Mapping wordt de behandeling volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw huidbehoeftes en wensen. Tijdens de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van professional-only producten.


ProSkin Expert Active 30 |  49,-
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica's meest krachtige peeling: Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Er is een minimale hersteltijd nodig en ervaart direct na de behandeling resultaat!
Neem contact op met de salon voor de voorzorgsrichtlijnen voor de Pro Power Peel.

ProSkin Expert Active 60 |  89,-
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van Dermalogica's meest krachtige en intensieve peeling: Pro Power Peel.

Door de Pro Power Peel laag op laag aan te brengen wordt de celvernieuwing maximaal gestimuleerd, hierdoor pakken wij onder andere huidveroudering, fijne lijntjes en hyperpigmentatie aan met een fantastisch resultaat als gevolg.
Neem contact op met de salon voor de voorzorgsrichtlijnen voor de Pro Power Peel.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de Pro Power Peel in kuurverband. Wij adviseren 3 tot 6 behandelingen maximaal om de 3 weken.